På rette spor med professionel hjælp

Psykologi Aalborg: Få det mentale helbred på rette spor med professionel hjælp

Der er kommet større og større fokus på det mentale helbred, og det er der god grund til. At få snakket med en professionel psykolog om dine udfordringer kan give dig helt nye perspektiver og nyttige redskaber, der får dig på rette spor mod en sundere fremtid.

Psykolog i Aalborg, Åse Hansen er en erfaren og dygtig psykolog med brede kompetencer, der gør hende i stand til at hjælpe dig med en lang liste af udfordringer. Tøv ikke med at tage fat i hende, hvis du er i tvivl om psykologhjælp er den rette løsning for dig. Med sine stærke terapeutiske kompetencer kan hun hjælpe dig med at finde den helt rette vej frem og væk fra dine problemer. Hvis du er på udkig efter en psykolog i Aalborg, er hun det rette valg.

Bedre selvværd og selvtillid
En psykologisk behandling kan i høj grad hjælpe dig til et bedre selvværd og en bedre selvtillid. Her er det dog en hjælp at kende til forskellen på disse to udfordringer. Selvværdet er forbundet med hvem du er, mens selvtillid omhandler det, du kan. Lige meget om det er det ene eller det andet eller måske begge, så kan psykolog Åse Hansen hjælpe dig med at få selvsikkerheden på plads.

Arbejd med traumerne
Det er de færreste, der synes det er sjovt at dykke ned i deres traumer, men med psykolog Åse Hansens hjælp, kan du komme i gang med en traumebehandling, der hjælper dig på rette spor. Med kompetencer inden for omsorgssvigt, seksuelle overgreb, incest, fysisk og psykisk misbrug, sorg og tab samt mange andre områder, står hun klar til at identificere og behandle dine personlige traumer.

Traumebehandling hos psykolog i Aalborg, Åse Hansen foregår altid i en varm og empatisk atmosfære. Du har mulighed for at tage behandlingen i dit eget tempo, og Åse Hansen vil bidrage med sin ekspertise, så I sammen kan finde den rette måde for dig at håndtere udfordringerne på.

Overkom angsten
Angst er en psykisk lidelse, som rigtig mange kender til. Det gør den dog ikke mindre alvorlig for dem, der kæmper med den. Hos psykolog Åse Hansen vil du kunne komme i gang med at arbejde med din angst på en behagelig måde, der tager udgangspunkt i din personlige situation. Få de rette redskaber til at undgå angstanfald eller komme ud af dem på den bedst mulige måde, når de sker.

Nye perspektiver
Under en psykologbehandling hos Åse Hansen vil det altid være dig, der bliver anset som eksperten i dit liv, dine følelser og dine oplevelser. Du vil blive mødt med empati og forståelse samt en konstruktiv tilgang til, hvordan du på en sund og behagelig måde kan komme i gang med at arbejde med problemerne.

Psykolog i Aalborg, Åse Hansen vil stå klar til at bidrage med sin brede faglige ekspertise og give dig de rette redskaber til at håndtere dine udfordringer på en ny, sundere og mere effektiv måde. Det kræver ofte nye perspektiver, og her vil psykolog Åse Hansen kunne bringe en helt ny forståelsesramme til bordet, der kan hjælpe dig med bedre at forstå og arbejde med problemerne. Det bliver nemmere at se vejen frem mod en sundere fremtid med en højere livskvalitet.

De valg du tager i dag, former det liv du lever i morgen

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig. Du kan skrive direkte til mig på, ringe eller benytte kontaktformularen her.
Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

15 + 15 =

Åse E. B. Hansen

Privatpraktiserende psykolog midt på Skalborg Bakke, i det tværfaglige sundhedshus Sundhedsfokus. Jeg er autoriseret psykolog med bred erfaring indenfor psykoterapi med unge og voksne.

Kontakt

Hobrovej 374
9200 Aalborg SV

mail@aasehansen.dk
Tlf. +45 4265 4494

Her finder du mig

En del af

sundhedsfokus-logo-nythus

En del af det tværfaglige sundhedshus Sundhedsfokus

www.sundhedsfokus.nu