Boost dit velvære og din sundhed

Kursus i sundhed og egenomsorg

Trivsel, sundhed og egenomsorg går hånd i hånd. Hvad vi tænker om os selv, vores krop og vores madindtag såvel som hvordan vi vælger at bruge vores energi kan have stor betydning for vores humør, veltilpashed og livsglæde.

”Sundhed og egenomsorg” er et forløb over 5-6 gange, hvor du vælger enten et individuelt eller gruppeforløb, hvor du får redskaberne til et varigt vægttab, større selvtilfredshed og et stærkere ”jeg”.

Sammen med kostvejleder og livsstilsekspert Mette Kristensen står vi klar til at hjælpe dig til at gøre egenomsorg til en naturlig del af din hverdag, sådan at det bidrager til at booste dit velvære og din sundhed. Vi hjælper dig til at bygge nye og bedre vaner, og får vores hjerne og vores design til at blive vores medspiller, så de nye vaner bliver en naturlig del af dig. Vi giver dig redskaber og strategier til at undgå overspisninger og vende magtesløshed til stolthed.

Forløbet handler om at give dig indsigt i dine barrierer og motivation til at vende nederlag til sejr. Lær at tale dig selv op, blive selv-medfølende og nå i mål med en sund krop og et sundt sind.

Du kan se pjecen for forløbet her.

Sundhed-og-egenomsorg
sundhedsfokus-logo-nythus

De valg du tager i dag, former det liv du lever i morgen

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig. Du kan skrive direkte til mig på, ringe eller benytte kontaktformularen her.
Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

11 + 14 =

Åse E. B. Hansen

Privatpraktiserende psykolog midt på Skalborg Bakke, i det tværfaglige sundhedshus Sundhedsfokus. Jeg er autoriseret psykolog med bred erfaring indenfor psykoterapi med unge og voksne.

Kontakt

Hobrovej 374
9200 Aalborg SV

mail@aasehansen.dk
Tlf. +45 4265 4494

Her finder du mig

En del af

sundhedsfokus-logo-nythus

En del af det tværfaglige sundhedshus Sundhedsfokus

www.sundhedsfokus.nu