Det mest dyrebare vi har

Er du som forældre bekymret for dit barn, der ikke trives og som er udfordret i at gå i skole?

Det at være forældre er ensbetydende med masser af kærlighed, glæde, omsorg, hårdt arbejde og et hav af bekymringer. Vores børn er det mest dyrebare vi har, og vi ønsker kun det bedste for dem. Når børnene kæmper og har det svært, påvirker det også os som forældre. Hvis vi har et barn der mistrives, trækker sig fra fællesskabet, har det svært ved at være i skole og vælger til sidst skolen fra, kan vi forældre blandt andet føle os magtesløse og som at vi ikke strækker til som forældre. Det ubehag, der opstår i os, kan få os til at handle på meget forskellige måder. Nogle handler mere hensigtsmæssige end andre både overfor os selv og vores børn. Som forældre kan man også komme til at føle at man står alene med en stor bekymring for sit barns velvære og fremtid.

For at klæde dig bedst mulig på til at kunne støtte og hjælpe dit barn tilbage i trivsel og tilbage i skole samt få dig selv beroliget, tilbyder jeg mulighed for et forløb med oplæg, refleksion og erfaringsudveksling med andre forældre i samme situation.

Er du interesseret kontakt mig for mere info eller se pjecen her.

Åse-hansen-Parentsmeet
fortvivlet

Et barn er som en sommerfugl i vinden.
Nogen flyver højere end andre, men alle flyver så godt de kan, så hvorfor sammenligne dem. Hver af dem er forskellige, specielle og vidunderlige

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig. Du kan skrive direkte til mig på, ringe eller benytte kontaktformularen her.
Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

5 + 9 =

Åse E. B. Hansen

Privatpraktiserende psykolog midt på Skalborg Bakke, i det tværfaglige sundhedshus Sundhedsfokus. Jeg er autoriseret psykolog med bred erfaring indenfor psykoterapi med unge og voksne.

Kontakt

Hobrovej 374
9200 Aalborg SV

mail@aasehansen.dk
Tlf. +45 4265 4494

Her finder du mig

En del af

sundhedsfokus-logo-nythus

En del af det tværfaglige sundhedshus Sundhedsfokus

www.sundhedsfokus.nu