Bred terapeutisk erfaring

Om mig

Privat er jeg gift og har tre dejlige børn. Vi bor i et hus i Gug med en alt for stor have. I min fritid curler jeg mine børn og kører taxa for dem. Jeg værdsætter tid sammen med familie og venner, og er der lidt tid til overs dyrker jeg lidt sport eller drømmer mig bort i en spændende roman.

Jeg født i 1977 og opvokset i Norge, og har boet i Danmark siden 1999.

Jeg blev færdig uddannet psykolog i 2004 fra Aalborg Universitet, og sidenhen blevet autoriseret af psykolognævnet. Efter endt uddannelse har jeg taget løbende kurser og efteruddannelse.

Jeg har bred terapeutisk erfaring med pårørende arbejde, både fra sorgegrupper i Kræftens bekæmpelse og ved arbejde med pårørende/børn af alkoholikere og stofmisbrugere i TUBA. Jeg har i gennem mange år arbejdet med omsorgssvigt og misbrug, både af fysisk, psykisk og seksuel karakter. Jeg har herudover stor interesse for arbejdet med tilknytningsproblematikker samt HSP særlig sensitivitet og generel mistrivsel.

 

Åse Hansen

Butterflies don`t know the color of their wings, but human eyes know how beautiful it is. Likewise, you don`t know how good you are, but others can see that you are special

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig. Du kan skrive direkte til mig på, ringe eller benytte kontaktformularen her.
Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

12 + 10 =

Åse E. B. Hansen

Privatpraktiserende psykolog midt på Skalborg Bakke, i det tværfaglige sundhedshus Sundhedsfokus. Jeg er autoriseret psykolog med bred erfaring indenfor psykoterapi med unge og voksne.

Kontakt

Hobrovej 374
9200 Aalborg SV

mail@aasehansen.dk
Tlf. +45 4265 4494

Her finder du mig

En del af

sundhedsfokus-logo-nythus

En del af det tværfaglige sundhedshus Sundhedsfokus

www.sundhedsfokus.nu